TV4 Play och tv4.se

TV4-Gruppens digitala plattformar skapar möjligheter för den nya världens tv och placerar TV4-Gruppen i frontlinjen när det gäller utvecklingen av framtidens tv.

Fokus för TV4:s digitala plattformar och satsningar ligger på tv och rörlig bild, oavsett om det handlar om en nischad sajt eller Sveriges största kommersiella tv-tjänst TV4 Play.

TV4 Play

TV4 Play samlar hela TV4-Gruppens utbud av rörligt material under ett och samma paraply – via webben, mobilen och datorn.

Den öppna delen av TV4 Play är annonsfinansierad, och därmed gratis för tittarna. Här kan man fritt ta del av de flesta svenska programmen i TV4 och Sjuan i sju dagar efter ordinarie tv-sändning, så kallad "catch-up", eller reprisfunktion.

Abonnemangstjänsten TV4 Play Premium innehåller hela TV4 Plays gratisutbud i högre bild- och ljudkvalitet och utan reklamavbrott. Därutöver finns hela säsonger av TV4:s egna program. Och sedan oktober 2012 ger ett Premiumabonnemang tillgång till alla TV4-kanalerna live - i datorn, mobilen och surfplattan. Det här är TV4-Gruppen först i Sverige om att kunna erbjuda, och det innebär att tv-tittarna kan ta med sig alla TV4:s kanaler och se dem live var de än befinner sig.

Sedan december 2013 kan TV4 Play-besökarna genom ett samarbete med SF Anytime också hyra de senaste och mest aktuella hyrfilmerna styckevis på TV4 Play Hyrbutiken.

Totalt finns runt 5 000 avsnitt inom TV4 Play Premium, samt massor av livesport.

TV4 Play Premium kostar 99 kronor per månad. Abonnemanget kan sägas upp när som helst och saknar bindningstid.

Tv4.se

Tv4.se informerar och underhåller på webben, i mobilen och på surfplattor, dygnet runt. Sajten breddar, förlänger och fördjupar programmen i TV4 före, under och efter sändningarna. Varje program har en egen undersajt, där det enkelt går att få reda på det senaste om dem. Här finns all tänkbar information om både program och profiler, rörliga klipp, diskussionsforum, intervjuer, tv-tablåer och massor av annat som rör TV4:s program. Och självklart finns här också nyheter, samhälle och sport.

Övriga tjänster och sajter

Fotbollskanalen.se
Fotbollskanalen.se är den självklara platsen för den som vill ha de senaste nyheterna, statistiken och analyserna inom fotbollsvärlden. På sajten bloggas det flitigt av bland andra Olof Lundh och Patrik Ekwall, och starkt fokus ligger på rörliga klipp. Bland annat finns exklusiva klipp från Allsvenskan. Fotbollskanalen finns också som en egen app.

Recept.nu
Recept.nu är Sveriges största receptsajt och en fantastisk inspirationskälla för matintresserade. Inriktningen ligger på genomförande och på funktionella recept, och det tillkommer ständigt nya recept från alla TV4:s matprogram. På recept.nu finns bland annat en mängd recept från matprofilerna Leila Lindholm och Per Morberg.

Text-tv
I TV4:s text-tv informerar i textform om både nyheter, nöje, ekonomi och sport  – snabbt, kortfattat och tydligt.

Senast uppdaterad: 2015-07-10