TV4:s kanaler

Inom TV4-Gruppen ryms fler än 10 tv-kanaler, både svenska och nordiska. 

Här kan du läsa mer om TV4-kanalerna.

TV4 logoTV4 är Sveriges största kommersiella TV-kanal med innehåll för dig och hela familjen. I TV4 hittar du allt från nyskriven svensk dramatik och storslagen familjeunderhållning, till de senaste nyheterna och sporten du inte får missa. TV4 erbjuder kvalitet, bredd och mångfald för hela Sverige.

Se TV4:s tablå  

Besök tv4.seSjuan
 är kanalen som erbjuder härlig avkoppling, med program som berör och engagerar. I Sjuan får du svenskproducerad reality och skarpare vinklad lifestyle inom skilda genrer, blandat med serier och filmer. Sjuan är kanalen med stort hjärta som bjuder på en skön stund i vardagen.

Se Sjuans tablå

Besök sjuan.se

 

TV12 logoTV12 är en bred underhållningskanal med utvalda humorfavoriter, klassiska filmer varje kväll och sport som berör. Humorprogrammen sätter prägel på vardagstablån och filmerna i vår Tiobio är en höjdpunkt varje kväll året om. Dessutom följer vi mästerskap, landskamper och stora matcher i några av de mest engagerande svenska ligorna.

Se TV12:s tablå 

Besök TV12.se


TV4 SportTV4 Sport är Sveriges största renodlade sportkanal. Kanalen bjuder på massor av direktsänd toppidrott – sju dagar i veckan – med fokus på svenska toppligor och landskamper i fotboll, handboll, innebandy och ishockey. I utbudet återfinns även internationella mästerskap, svensk trav- och galoppsport samt magasins- och dokumentärprogram om sport. Allt presenterat av några av Sveriges främsta sportexperter.

Se TV4 Sports tablå 

Besök tv4sport.se

 

TV4 FaktaTV4 Fakta I Sveriges främsta dokumentärkanal, TV4 Fakta, ser du de starkaste dokumentärerna - om människoöden, vår samtid och vår historia. Här finns kriminalfallen, politiken och vardagens hjältar. Kanalen har vunnit en stor och trogen publik – inte minst genom sitt mänskliga och engagerande tilltal och sitt kraftfulla urval av internationella och svenska titlar.

Se TV4 Faktas tablå

Besök tv4fakta.se

 

TV4 Film logoTV4 Film finns noga utvalda långfilmer för familjens alla filmälskare. Moderna klassiker från flera decennier och Oscarsbelönade storfilmer blandas med smala kultfilmer, kärlek, spänning, skratt och tårar.

Se TV4 Films tablå

Besök tv4film.se

 

TV4 Komedi logoTV4 Komedi erbjuder humor för alla smaker. Brett, smalt, högt, lågt, satir, buskis. TV4 Komedi visar allt i humorväg, från prisbelönade serier till svenska publikfavoriter och såväl nya som gamla serier och filmer.


Se TV4 Komedis tablå

Besök tv4komedi.se

 

TV4 Guld logoTV4 Guld visar serier som gått till historien, såväl kritikerfavoriter, klassiker som gamla godingar. I TV4 Guld sänds TV-serierna det pratades om dagen efter. Här hittar man allt som var bättre förr, kort och gott, hela TV-historien i en och samma kanal.

Se TV4 Gulds tablå

Besök tv4guld.se

 

Genom ett samarbete med finska systerbolaget MTV Oy har flertalet av  TV4-Gruppens kanaler även finska motsvarigheter. 

Hösten 2017 avvecklades TV4 Komedi och TV4 Fakta XL då konsumptionen förändrats och nischat material istället möts bättre på SVOD-tjänster som C More.

För information om TV4 Play, klicka klicka här.

För information om vårt systerbolag C Mores kanaler, klicka här.

Senast uppdaterad: 2015-07-10