2017-04-17 | Programnytt

Premiär för Räddad av änglar i Sjuan

Människor som överlevt våldsamma olyckor får ofta höra att de haft änglavakt. I helt nya programmet Räddad av änglar träffar Birkan Tore – som anses vara ett av världens främsta medium - människor som mirakulöst överlevt olyckor och förödelser. Programmet har premiär onsdag 19 april klockan 21.00 i Sjuan.

I Sjuans helt nya program Räddad av änglar träffar änglamediet Birkan Tore människor som mot alla odds överlevt olyckor, för att ge sin syn på hur det gick till och hur deras skyddsänglar kan ha varit inblandade. Med sin mediala förmåga försöker han ge dem han träffar nya insikter om varför just de klarade sig.

- Programmet är min möjlighet att påminna människor att bra saker också händer i vår värld, säger änglamediet Birkan Tore.

I Räddad av änglar får vi bland annat träffa Robert som föll ner från taket från ett höghus när han gjorde parkourtrick. Vi träffar också Ulrika och Anders som befann sig ombord på det passagerarflyg som störtade i december 1991 och som omskrevs i medierna som Miraklet i Gottröra. Emelie hamnade underst i rasmassorna när ett ridhustak kollapsade och Barbro var bara meter ifrån det störtande JAS-planet på Vattenfestivalen i Stockholm 1993.

- Det övernaturliga har en stor och engagerad publik i Sjuan. Räddad av änglar är vårt sätt att visa att vi tar deras intresse på allvar, säger Clara Tengbom, exekutiv producent Sjuan.

Räddad av änglar sänds i sex avsnitt med start den 19 april klockan 21.00 i Sjuan. Samtliga inblandade i programmet överlevde sina olyckor. 

 

 

 

Senast uppdaterad: 2017-04-17