2017-05-05 | Programnytt

Renée Nyberg bjuder in till klassfest i TV4 i höst

I höst tar ett antal kända svenskar tidsmaskinen tillbaka till sina högstadiekorridorer när det klassiska formatet Klassfesten äntligen tar plats i TV4:s tablå. Nu är det dags för kändisar som Leif GW Persson, Agneta Sjödin, Stefan Holm och Camilla Läckberg att göra upp i syslöjd, matte och musik och att tävla om vem som minns mest i sin egen historia. Och på vägen blir det självklart många skratt och härliga avslöjanden om våra kändisars tonårsliv.

– Det känns väldigt roligt att få leda Klassfesten igen och jag ser fram emot att bjuda tittarna på en härlig blandning av roliga minnen och spännande tävlingsmoment. Allt i en kunskapsbaserad tappning där tittarna bjuds på både nostalgi och får möjlighet att testa sina kunskaper, säger Renée Nyberg, programledare.

Vem minns sina klasskompisar och vem har glömt allihop? Vem är bäst i klassiska skolämnen som matte, syslöjd och musik, och vem minns allt i sin egen historia? I närgångna samtal och engagerande utmaningar får vi reda på allt som är värt att veta om våra kändisars liv innan de blev berömda. Allt från kvarsittningarna och första uppträdandet, till okända talanger och första kyssen. Några av deltagarna i höstens säsong av Klassfesten är Leif GW Persson, Kalle Moraeus, Agneta Sjödin, Stefan Holm och Camilla Läckberg. Den klass som vinner bjuds på en lyxig klassfest direkt efter inspelningen.

– Har vi inte alltid undrat hur Leif GW egentligen var som tonåring? Och iscensatte Camilla Läckberg mord på roliga timmen? Spelade Kalle Moraeus bara fiol eller hängde han i rökrutan också? I höst kommer våra tittare att få veta, när dessa modiga kändisar bjuder på sig själva och sin historia. Det kommer att bli överraskande, spännande och roligt, säger Hans Abrahamsson, exekutiv producent på TV4.

Klassfesten har premiär under hösten 2017 i TV4.

 

Här är alla medverkanden:

 

Björn Ferry och Lotta Engberg

Agneta Sjödin och Kalle Moraeus

Marie Serneholt och Stefan Holm

Leif GW Persson och Dragomir Mrsic

Pernilla Wahlgren och Peter Magnusson

Maria Lundqvist och Morgan Alling

Pia Johansson och Andreas Lundstedt

Anders Bagge och Camilla Läckberg

Senast uppdaterad: 2017-05-05