2017-06-09 | Programnytt

Färgstarka artister gästar årets Lotta på Liseberg

Det blir sång i olika genrer när det återigen är dags för Lotta Engberg att inta Liseberg i sommar. Folkkära artister som Tomas Ledin, Peg Parnevik, Christer Sjögren, Shirley Clamp, E-Type och många fler står redo att sjunga upp tillsammans med Lotta på stora scenen. Den 19 juni går startskottet i hjärtat av somriga Göteborg.

- Ska jag vara riktigt ärlig känns det inte som att sommaren kickar igång förrän Lotta på Liseberg startar - och nu är det dags! Ett fantastiskt gäng med artister kommer och gästar och framförallt bästa publiken i hela norden! säger Lotta Engberg

Under åtta måndagar i sommar kommer tittarna få se Lotta på Liseberg i TV4 direkt från Göteborg. Lotta Engberg har bjudit in en härlig blandning av folkkära artister som ska få Liseberg och publiken i tv-sofforna att sjunga och gunga med tillsammans med henne själv och kapellmästaren Andreas Landegren. Bland artisterna som kommer att uppträda i årets säsong finns Måns Zelmerlöw, Elisa Lindström, Arvingarna, Lill-Babs, Siw Malmkvist & Ann-Louise Hanson, Robin Bengtsson och LaGaylia Frazier.

Det är nionde året i rad som TV4 direktsänder Sveriges gladaste allsång och Lotta på Liseberg har de senaste åren varit ett av TV4s mest populära program. Sittplatsbiljetter till alla sommarens föreställningar släpps den 12 juni klockan 09.00 på Lisebergs hemsida här.

Sommarens artister vecka för vecka:

19 juni: Peg Parnevik, Christer Sjögren, Liam "LIAMOO" Cacatian Thomassen, Magnus Johansson och Jon Henrik Fjällgren feat. Aninia.

26 juni: Arvingarna, Rhys, Samir & Viktor.

3 juli: Benjamin Ingrosso, Måns Zelmerlöw, E-Type och Elisabeth Andreassen.

10 juli: Robin Stjernberg,  Rikard Wolff, Elisa Lindström, LaGaylia Frazier och Kristian Kostov.

17 juli: Robin Bengtsson, Shirley Clamp, Tommy Nilsson och Shirin.

24 juli: Lill-Babs, Siw Malmkvist & Ann-Louise Hanson, Mariette, Sigvart Dagsland, Per Andersson & Linus Wahlgren.

31 juli: Dolly Style, Martin Stenmarck, The Phantom Of The Opera/GöteborgsOperan och Linnea Henriksson.

14 augusti: Bo Kaspers Orkester, Wiktoria, Janice och Tomas Ledin.

Fler artister kan tillkomma. Med reservation för eventuella ändringar.

För ackreditering till säsongsstarten den 19 juni klockan 20.00, OSA till amanda.hjartmyr@tv4.se senast den 16 juni.

Senast uppdaterad: 2017-06-09