2017-10-11 | Programnytt

Nu startar Love at first kiss - Sverige på TV4 Play

Räcker det med en kyss för att veta om en främling kan vara din stora kärlek? I TV4 Plays helt nya realityserie Love at first kiss – Sverige söker singlar efter kärleken på ett annorlunda sätt - genom att kyssa en fullständig främling och kanske gå på en dejt. Love at first kiss – Sverige har premiär på TV4 Play måndagen den 16 oktober.

-       Förbered er på härligt hångel, pinsamma tystnader och en hel del äkta kärlek. Tittarna har många härliga ögonblick att se fram emot under hösten när dessa modiga personer ska pröva att finna kärleken! säger Sara Johanson, exekutiv producent, TV4 Play.

I höst följer Love at first kiss – Sverige 70 svenskar som är beredda att ställa sig i det tomma, vita kyssrummet och möta en komplett främling för att ta reda på om en kyss räcker för att finna kärleken. Blir det en tungkyss, en torr puss eller ett stelt handslag - tittarna kommer inte att veta vad de kan förvänta sig när paren ska prova den minst sagt okonventionella metoden. Efter kyssen har singlarna chansen att gå vidare på en dejt i ett avskilt rum. Men kommer personen de kysste att möta dem där, eller blir de avvisade, och kommer de att fortsätta att ses även efter inspelningen?

Love at first kiss – Sverige består av 14 avsnitt som släpps måndagar och tisdagar på TV4 Play. Programmet har premiär måndagen den 16:e oktober, och sänds i sju veckor under hösten.

För mer information och för att få tillgång tilll programmet på Clipsource, kontakta Astrid Strömberg astrid.stromberg@tv4.se eller 0707 78 74 74. 

Senast uppdaterad: 2017-10-11