2017-10-25 | Programnytt

Tunga namn i nya säsongen av Hellenius Hörna

Det är dags att åter sätta guldkant på söndagskvällarna: Hellenius Hörna är tillbaka. Säsongens gäster är bland andra Carola, Marie Göranzon och statsminister Stefan Löfven.

I säsongspremiären av Hellenius Hörna gästas David Hellenius av statsminister Stefan Löfven och skådespelaren Bahar Pars

– Intervjun med Stefan Löfven slutade i att vi gjorde en sketch tillsammans, det är såna otippade vändningar som jag verkligen tycker om med Hörnan, säger David Hellenius.

– Davids känsla för tajming och förmåga att växla mellan allvar och humor går som en röd tråd genom hans personliga intervjuer med sina gäster. Det i kombinationen oväntade möten som Krister Henriksson och Samir Badran tillsammans i samma soffa skapar skyhöga förväntningar på nya säsongen av Hörnan, säger Anika Beclijevsjki, exekutiv producent av Hörnan.

Husbandet frontas av sångerskan Joanna Perera som tillsammans med några av Sveriges mest välrenommerade musiker leds av Jonas Gröning.

Hellenius Hörna har premiär den 29 oktober och sänds söndagar kl 20.00 på TV4 och TV4 Play.

I Hellenius Hörna i höst gästar bland andra Tilde de Paula Eby, Krister Henriksson, Carina Berg, Ernst Kirchsteiger, Felix Herngren, Bianca Ingrosso och Samir Badran.

Senast uppdaterad: 2017-10-25