2018-01-08 | Programnytt

Anders knackar på hos Lill-Babs, Per Moberg och Clara Henry

Nervösa och oförberedda möten hos folkkära personer. Anders Öfvergård vet aldrig vems dörr han står utanför i nya programmet ”Anders knackar på”. - Att inte kunna förbereda sig på vem man ska göra ett TV-program tillsammans med är ju lite speciellt som programledare, men det skapar möten som verkligen är på riktigt. Det är otroligt spännande att besöka så många intressanta personers hem och få lära känna dem bättre, säger Anders Öfvergård.

I det nya programformatet Anders knackar på får programledaren Anders Öfvergård i varje avsnitt en ny adress han ska bege sig till utan någon vetskap om vem som bor där. Han vet inte vem det är han ska besöka förrän han blivit insläppt, gått husesyn och läst ett brev från värdarna. Under ett par dagar lär de sedan känna varandra när Anders sover över, lagar middag och hjälper till med att hitta och bygga en lösning på något som personen behöver hjälp med. Den första dörren Anders knackar på är Lill-Babs i vackra Järvsö.

-          Det var underbart att vara med! Och så härligt att få besök av Anders som jag känner lite sen tidigare, han är så genuin och varm. En av de finaste dagarna i mitt liv var när allt det som vi tillsammans fixade och lagade i mitt hem blev klart, jag var och är överlycklig! Säger Lill-Babs.

Här är listan på de folkkära personer som medverkar i Anders knackar på
Program 1: Barbro "Lill-Babs" Svensson
Program 2: Per Morberg
Program 3: Martin Stenmarck och Hanna Hedlund
Program 4: Pär Lernström och Linda Öhrn Lernström
Program 5: Clara Henry
Program 6: Rickard Söderberg
Program 7: Eva Röse och Jacob Felländer
Program 8: Malin Baryard och Henrik Johnsson

Anders knackar på har premiär måndagen den 22 januari kl. 20:00 i TV4 och på TV4 Play

Senast uppdaterad: 2018-01-09